100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ T1 Bestelwagen (601, 611) 210 D 2.8 98PK
Bouwjaar 10-1988 - 02-1996

ABS sensoren MERCEDES-BENZ T1 Bestelwagen (601, 611) 210 D 2.8

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ T1 Bestelwagen (601, 611) 210 D 2.8

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. Elke MERCEDES-BENZ T1 Bestelwagen (601, 611) heeft een eigen VIN-nummer. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: IVECO ABS sensorenSEAT SpoorstangJAGUAR Handremkabels. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.