100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ T1 Bestelwagen (601, 611) 208 D 2.3 82PK
Bouwjaar 10-1988 - 02-1996

ABS sensoren MERCEDES-BENZ T1 Bestelwagen (601, 611) 208 D 2.3

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ T1 Bestelwagen (601, 611) 208 D 2.3

Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ T1 Bestelwagen (601, 611)

De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting.

ABS-sensoren in het wiellager

Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen.