100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SL (R129) 600 394PK
Bouwjaar 07-1992 - 10-2001

ABS sensoren MERCEDES-BENZ SL (R129) 600

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ SL (R129) 600

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ SL (R129) komen. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ

Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem.