WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SL (R129) 500 SL 326PK
Bouwjaar 09-1989 - 08-1992

ABS sensoren MERCEDES-BENZ SL (R129) 500 SL

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde

ABS-sensoren in het wiellager

De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ SL (R129) 500 SL

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ SL (R129) komen. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ

Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor.