100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SL (R129) 500 320PK
Bouwjaar 09-1992 - 10-2001

ABS sensoren MERCEDES-BENZ SL (R129) 500

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ SL (R129) 500

De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ATE, Pagid, Zimmermann en Bosch Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen.

ABS-sensoren in het wiellager

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ SL (R129)

Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is.