WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SL (R107) 500 SL 241PK
Bouwjaar 05-1980 - 12-1981

ABS sensoren MERCEDES-BENZ SL (R107) 500 SL

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ SL (R107) 500 SL

Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Elke MERCEDES-BENZ SL (R107) heeft een eigen VIN-nummer. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

ABS-sensoren in het wiellager

Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LADA StuurkogelsPORSCHE ABS sensorenCADILLAC Remcilinders. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ

Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.