WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SL (R107) 450 SL 224PK
Bouwjaar 10-1972 - 10-1980

ABS sensoren MERCEDES-BENZ SL (R107) 450 SL

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ SL (R107) 450 SL

Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ SL (R107) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Houdt u altijd rekening met weekend, feestdagen en zondagen.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ

De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.