WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SL (R107) 450 SL 218PK
Bouwjaar 09-1975 - 10-1980

ABS sensoren MERCEDES-BENZ SL (R107) 450 SL

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ SL (R107) 450 SL. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ SL (R107)

Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ

Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LDV SpoorstangOLDSMOBILE StuurkogelsLOTUS Draagarmen. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.