WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SL (R107) 420 SL 218PK
Bouwjaar 01-1986 - 08-1989

ABS sensoren MERCEDES-BENZ SL (R107) 420 SL

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ SL (R107) 420 SL

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken.

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Je kunt bij ons betalen via {LIST}

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ SL (R107)

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ komen.