WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SL (R107) 380 SL 204PK
Bouwjaar 09-1980 - 08-1985

ABS sensoren MERCEDES-BENZ SL (R107) 380 SL

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ SL (R107) 380 SL

De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LOTUS RemcilindersINFINITI RemtrommelsLAMBORGHINI Wielnaven. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ SL (R107)

Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.