100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SL (R107) 300 SL 180PK
Bouwjaar 09-1985 - 08-1989

ABS sensoren MERCEDES-BENZ SL (R107) 300 SL

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUZUKI HandremkabelsMERCEDES-BENZ RemslangenSAAB Stabilisatorstangen. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ SL (R107) 300 SL

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ SL (R107) dealer of de onderdelen passen op uw auto.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ

Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.