WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SL Coupé (C107) 450 SLC 225PK
Bouwjaar 01-1973 - 11-1975

ABS sensoren MERCEDES-BENZ SL Coupé (C107) 450 SLC

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ SL Coupé (C107) 450 SLC

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ SL Coupé (C107) dealer of de onderdelen passen op uw auto. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit.

ABS-sensoren in het wiellager

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PORSCHE RemschijvenPONTIAC HandremkabelsDAEWOO Remschoenen. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

NULL