WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SL Coupé (C107) 450 SLC 218PK
Bouwjaar 09-1975 - 08-1979

ABS sensoren MERCEDES-BENZ SL Coupé (C107) 450 SLC

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ SL Coupé (C107) 450 SLC

Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

ABS-sensoren in het wiellager

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ SL Coupé (C107). Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ

Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUZUKI RemcilindersALFA ROMEO WiellagersRENAULT Remschijven.