WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SL Coupé (C107) 350 SLC 200PK
Bouwjaar 01-1972 - 02-1976

ABS sensoren MERCEDES-BENZ SL Coupé (C107) 350 SLC

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ SL Coupé (C107) 350 SLC

Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.

ABS-sensoren in het wiellager

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ SL Coupé (C107) komen. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op.