100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SL Coupé (C107) 350 SLC 195PK
Bouwjaar 03-1976 - 02-1980

ABS sensoren MERCEDES-BENZ SL Coupé (C107) 350 SLC

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ SL Coupé (C107) 350 SLC komen. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ SL Coupé (C107)

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ

Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Houdt u altijd rekening met weekend en zondagen.