WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SL Coupé (C107) 280 SLC 177PK
Bouwjaar 06-1976 - 09-1981

ABS sensoren MERCEDES-BENZ SL Coupé (C107) 280 SLC

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ SL Coupé (C107) 280 SLC dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIMLER RemcilindersDAEWOO ABS sensorenPLYMOUTH Wielnaven. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ SL Coupé (C107)

Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ATE, Bosch, Lucas, Jurid, Bendix, TRW en Brembo De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.