WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SALOON (W124) 500 E 326PK
Bouwjaar 01-1991 - 06-1993

ABS sensoren MERCEDES-BENZ SALOON (W124) 500 E

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ SALOON (W124) 500 E

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ SALOON (W124)

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIA RemschoenenCITROEN SpoorstangSUZUKI Remschijven. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

ABS-sensoren in het wiellager

Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ komen. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.