WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SALOON (W124) 300 Turbo-D 4-matic 147PK
Bouwjaar 01-1988 - 06-1993

ABS sensoren MERCEDES-BENZ SALOON (W124) 300 Turbo-D 4-matic

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ SALOON (W124) 300 Turbo-D 4-matic

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PLYMOUTH RemblokkenSUBARU RemklauwenALFA ROMEO Remcilinders.

ABS-sensoren in het wiellager

Elke MERCEDES-BENZ SALOON (W124) heeft een eigen VIN-nummer. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ

Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp.