100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SALOON (W124) 300 Turbo-D 4-matic 143PK
Bouwjaar 09-1986 - 09-1988

ABS sensoren MERCEDES-BENZ SALOON (W124) 300 Turbo-D 4-matic

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MASERATI FuseekogelsJAGUAR WielnavenLINCOLN Remtrommels. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ SALOON (W124) 300 Turbo-D 4-matic past. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ SALOON (W124)

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ

Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.