100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SALOON (W124) 300 Turbo-D 147PK
Bouwjaar 09-1988 - 06-1993

ABS sensoren MERCEDES-BENZ SALOON (W124) 300 Turbo-D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ SALOON (W124) 300 Turbo-D

Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting.

ABS-sensoren in het wiellager

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ SALOON (W124)

Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.