WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SALOON (W124) 300 E 188PK
Bouwjaar 06-1985 - 08-1992

ABS sensoren MERCEDES-BENZ SALOON (W124) 300 E

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ SALOON (W124) 300 E, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ SALOON (W124)

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LDV RemschijvenROVER RemblokkenNISSAN Draagarmen. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Lucas, Zimmermann, ABS, Rofren, Bendix, Jurid, Textar, Pagid en Brembo ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken.