WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SALOON (W124) 300 E 4-matic 188PK
Bouwjaar 09-1986 - 02-1992

ABS sensoren MERCEDES-BENZ SALOON (W124) 300 E 4-matic

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ SALOON (W124) 300 E 4-matic

De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ SALOON (W124)

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.