100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SALOON (W124) 300 E 4-matic 180PK
Bouwjaar 09-1986 - 06-1993

ABS sensoren MERCEDES-BENZ SALOON (W124) 300 E 4-matic

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ SALOON (W124) 300 E 4-matic

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ SALOON (W124). Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LDV RemblokkenDACIA HandremkabelsFERRARI Remklauwen. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ

De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

ABS-sensoren in het wiellager

Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen.