100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SALOON (W124) 300 D 4-matic 109PK
Bouwjaar 09-1986 - 08-1992

ABS sensoren MERCEDES-BENZ SALOON (W124) 300 D 4-matic

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Houdt u altijd rekening met feestdagen en weekend. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LDV RemklauwenMAZDA FuseekogelsDAEWOO Spoorstang. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ SALOON (W124) 300 D 4-matic

Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ SALOON (W124) dealer of de onderdelen passen op uw auto. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ

De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien.