100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SALOON (W124) 260 E 4-matic 166PK
Bouwjaar 12-1986 - 12-1989

ABS sensoren MERCEDES-BENZ SALOON (W124) 260 E 4-matic

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ SALOON (W124) 260 E 4-matic

Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ SALOON (W124)

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLER HandremkabelsOLDSMOBILE RemslangenPONTIAC Spoorstang. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

ABS-sensoren in het wiellager

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor.