100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SALOON (W124) 250 D 94PK
Bouwjaar 01-1989 - 06-1993

ABS sensoren MERCEDES-BENZ SALOON (W124) 250 D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ SALOON (W124) 250 D

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ SALOON (W124) komen. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ

Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken.

ABS-sensoren in het wiellager

Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo.