WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SALOON (W124) 250 D 90PK
Bouwjaar 04-1985 - 06-1993

ABS sensoren MERCEDES-BENZ SALOON (W124) 250 D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ SALOON (W124) 250 D

Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DODGE RemschoenenNISSAN DraagarmenBEDFORD Stuurkogels. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ SALOON (W124)

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ komen. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu.