WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SALOON (W124) 200 E 118PK
Bouwjaar 09-1988 - 08-1993

ABS sensoren MERCEDES-BENZ SALOON (W124) 200 E

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ SALOON (W124) 200 E

De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ SALOON (W124)

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PLYMOUTH RemblokkenSSANGYONG ABS sensorenPORSCHE Handremkabels. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.