WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SALOON (W124) 200 102PK
Bouwjaar 01-1986 - 05-1990

ABS sensoren MERCEDES-BENZ SALOON (W124) 200

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ SALOON (W124) 200

Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OPEL FuseekogelsMERCEDES-BENZ RemcilindersDAIMLER Stuurkogels.

ABS-sensoren in het wiellager

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ SALOON (W124) komen.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..