100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SALOON (W123) 300 D 80PK
Bouwjaar 02-1976 - 07-1980

ABS sensoren MERCEDES-BENZ SALOON (W123) 300 D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ SALOON (W123) 300 D

Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft.

ABS-sensoren in het wiellager

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ SALOON (W123)

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PORSCHE StabilisatorstangenKIA RemslangenIVECO Wiellagers. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.