WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SALOON (W123) 280 E 185PK
Bouwjaar 02-1976 - 11-1985

ABS sensoren MERCEDES-BENZ SALOON (W123) 280 E

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ SALOON (W123) 280 E

Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ SALOON (W123). ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ

Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.