100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SALOON (W123) 250 129PK
Bouwjaar 02-1976 - 10-1979

ABS sensoren MERCEDES-BENZ SALOON (W123) 250

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ SALOON (W123) 250

Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ SALOON (W123)

Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.