100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SALOON (W123) 250 140PK
Bouwjaar 10-1979 - 07-1985

ABS sensoren MERCEDES-BENZ SALOON (W123) 250

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ SALOON (W123) 250

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ SALOON (W123)

Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen.