WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SALOON (W123) 240 D 65PK
Bouwjaar 02-1976 - 02-1979

ABS sensoren MERCEDES-BENZ SALOON (W123) 240 D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ SALOON (W123) 240 D

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ SALOON (W123) komen. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARU SpoorstangLAMBORGHINI StuurkogelsCHRYSLER Remschoenen. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ

Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd