WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SALOON (W123) 240 D 72PK
Bouwjaar 03-1979 - 11-1985

ABS sensoren MERCEDES-BENZ SALOON (W123) 240 D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ SALOON (W123) 240 D

De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ SALOON (W123)

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component.

ABS-sensoren in het wiellager

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen, nieuwe glijbussen, nieuwe pistons en nieuw handremmechanisme.