WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SALOON (W123) 230 E 136PK
Bouwjaar 04-1980 - 12-1985

ABS sensoren MERCEDES-BENZ SALOON (W123) 230 E

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ SALOON (W123) 230 E

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ SALOON (W123) komen. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGEN RemklauwenLDV StabilisatorstangenOPEL Remtrommels.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ

De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken.

ABS-sensoren in het wiellager

Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.