WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SALOON (W123) 200 D 55PK
Bouwjaar 07-1976 - 02-1979

ABS sensoren MERCEDES-BENZ SALOON (W123) 200 D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ SALOON (W123) 200 D

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ SALOON (W123) past. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brembo Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ

Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PLYMOUTH RemschoenenDAIMLER FuseekogelsISUZU Remklauwen.