100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SALOON (W123) 200 84PK
Bouwjaar 02-1976 - 08-1980

ABS sensoren MERCEDES-BENZ SALOON (W123) 200

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ SALOON (W123) 200

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ SALOON (W123). Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ

De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.

ABS-sensoren in het wiellager

Je kunt bij ons betalen via {LIST} Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MASERATI ABS sensorenLOTUS RemtrommelsDAIMLER Remschijven.