WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SALOON (W123) 200 109PK
Bouwjaar 06-1980 - 11-1985

ABS sensoren MERCEDES-BENZ SALOON (W123) 200

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ SALOON (W123) 200

Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ SALOON (W123)

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp.

ABS-sensoren in het wiellager

Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ komen.