100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W140) S 350 Turbo-D 150PK
Bouwjaar 01-1993 - 10-1998

ABS sensoren MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W140) S 350 Turbo-D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W140) S 350 Turbo-D

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JEEP WielnavenCHEVROLET ABS sensorenMERCEDES-BENZ Wiellagers. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W140)

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.