WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W140) 600 SE, SEL 408PK
Bouwjaar 04-1991 - 12-1992

ABS sensoren MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W140) 600 SE, SEL

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W140) 600 SE, SEL

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W140)

De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.

ABS-sensoren in het wiellager

De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Houdt u altijd rekening met zondagen, weekend en feestdagen. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger.