100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W140) 500 SE, SEL 326PK
Bouwjaar 02-1991 - 10-1998

ABS sensoren MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W140) 500 SE, SEL

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LADA RemcilindersPEUGEOT WielnavenPONTIAC Fuseekogels. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W140) 500 SE, SEL

Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Elke MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W140) heeft een eigen VIN-nummer. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen.