WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W140) 300 SE 2.8 197PK
Bouwjaar 01-1993 - 10-1998

ABS sensoren MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W140) 300 SE 2.8

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W140) 300 SE 2.8. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W140)

Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JAGUAR FuseekogelsKIA WielnavenDAF Draagarmen. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ

Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.