100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W126) 500 SE, SEL 265PK
Bouwjaar 09-1987 - 06-1991

ABS sensoren MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W126) 500 SE, SEL

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W126) 500 SE, SEL

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W126) komen. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ

De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

ABS-sensoren in het wiellager

Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637