WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W126) 500 SE, SEL 241PK
Bouwjaar 12-1979 - 08-1985

ABS sensoren MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W126) 500 SE, SEL

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORD RemschoenenAUDI ABS sensorenROVER Remblokken. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W126) 500 SE, SEL

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W126)

De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Gietijzer komt minder veel voor als component. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ komen. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen.

NULL