100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W126) 500 SE, SEL 231PK
Bouwjaar 12-1979 - 08-1985

ABS sensoren MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W126) 500 SE, SEL

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W126) 500 SE, SEL

Je kunt bij ons betalen via {LIST} Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SSANGYONG FuseekogelsRENAULT ABS sensorenMAZDA Stuurkogels. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W126)

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is.