100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W126) 500 SE, SEL 223PK
Bouwjaar 09-1985 - 06-1991

ABS sensoren MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W126) 500 SE, SEL

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W126) 500 SE, SEL

Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

ABS-sensoren in het wiellager

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W126)

De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Vandaag besteld, morgen bij u in huis. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.