100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W126) 420 SE, SEL 218PK
Bouwjaar 10-1985 - 12-1987

ABS sensoren MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W126) 420 SE, SEL

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W126) 420 SE, SEL

Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W126)

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.