WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W126) 380 SE, SEL 204PK
Bouwjaar 10-1981 - 08-1985

ABS sensoren MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W126) 380 SE, SEL

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W126) 380 SE, SEL

De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLET WielnavenALFA ROMEO DraagarmenBMW Remschijven. Je kunt bij ons betalen via {LIST} De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit.

ABS-sensoren in het wiellager

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W126)

Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.