100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W126) 3.8 218PK
Bouwjaar 08.1980 - 08.1984

ABS sensoren MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W126) 3.8

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W126) 3.8

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo, ABS en Brakemax

ABS-sensoren in het wiellager

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W126)

Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!